Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο “κουτσός ραλίστας” που ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας των δολοφόνων του Σταματιάδη

Ο ένας από τους οκτώ δράστες της αδίστακτης συμμορίας που δολοφόνησε άγρια τον Αλέξανδρο Σταματιάδη στο σπίτι του στην Κηφισιά, είναι ο λεγόμενος και “κουτσός ραλίστας” που ονομάζεται HINGA GENTIAN του HEKURAN και της BUKURI που γεννήθηκε στις 15-5-1979 στην Αλβανία.

Ρεπορτάζ: Κώστας Ντέμος

Ο ανάπηρος Αλβανός (δεν έχει ένα χέρι και ένα πόδι), ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου για τη συμμορία.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φέρεται να είναι δεινός οδηγός αυτόματων αυτοκινήτων και κατά την αστυνομία ήταν ο άνθρωπος που φυγάδευσε στην Αλβανία έναν από τους τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας το ίδιο κιόλας βράδυ που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στην Κηφισιά.

Βίος και πολιτεία

Ο HINGA GENTIAN σύμφωνα με πληροφορίες έμενε πολλά χρόνια στην οδό Νειγύ στα Άνω Πατήσια και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Φαίνεται ότι ο αδίστακτος τσιλιαδόρος της συμμορίας, ήταν παλιός γνώριμος της αστυνομίας, μιας και τα περιπολικά πολλές φορές “στάθμευαν” στη γειτονιά λόγω των κλήσεων που λάμβαναν από τους κατοίκους της περιοχής.
Ο λόγος ήταν ότι έδερνε σχεδόν καθημερινά τη γυναίκα του με την πατερίτσα, η οποία είχε τρεις βάσεις στήριξης, με αποτέλεσμα οι φωνές  να ακούγονται σε όλη τη γειτονιά, γιατί ο πόνος από τα χτυπήματα ήταν πολύ δυνατός.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο GENTIAN φαίνεται ότι ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα διακίνησης γυναικών από την Αλβανία αλλά και από άλλες χώρες. Τις γυναίκες αυτές τις έφερνε μάλλον με το αναπηρικό αυτοκίνητό του μάρκας Mercedes με ξένους αριθμούς κυκλοφορίας.

Πριν αρκετό  καιρό μάλιστα, μετά από κυνηγητό με την τροχαία είχε και κάποιο ατύχημα, καθώς έχασε τον έλεγχο λόγω ταχύτητας, ξέφυγε από την Εθνική οδό, ντελαπάρησε με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Δύο ακόμη από τη συμμορία, που φαίνονται στις φωτογραφίες οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, φέρονται να “έκοβαν” συχνά βόλτες στη γειτονιά μαζί με τον ¨κουτσό”.

Τον ανάπηρο Αλβανό όταν τον έβλεπαν στον δρόμο συντοπίτες του΄”έτρεχαν” να κρυφτούν να μην τους δει… Όμως για ποιο λόγο;
Μαρτυρίες λένε ότι ήταν πολύ “βρώμικος” και πως αν έμπλεκες μαζί του θα είχες “κακά ξεμπερδέματα”. Γενικά τον απέφευγαν όλοι, δεν ήθελε κανείς παρτίδες μαζί του.
Μπορεί να ήταν κουτσός αλλά τη ….δουλειά την έκανε καλά!

“Όλη η γειτονιά γνώριζε ότι αυτός ήταν ένα κακοποιό στοιχείο.
Μέχρι και οι νοικοκυραίοι Αλβανοί, αυτοί που δουλεύουν και τιμούν το ψωμί που βγάζουν στη χώρα μας δεν ήθελαν να τον δουν στα μάτια τους, πράγμα που βεβαιώνει ότι το ποιόν αυτού του ανθρώπου δεν ήταν καλό. Τον έβλεπαν και κρύβονταν… Αργότερα έφυγε από τη γειτονιά μας και κατέβηκε καμιά διακοσαριά μέτρα πιο κάτω…”