Οργή κατά της Μαρίας Σολωμού: Έκανε καμπάνια Μένουμε Σπίτι, αλλά πήρε το ποδήλατο και πήγε βόλτα στη θάλασσα

Πολλοί ήταν οι διάσημοι Έλληνες που συμμετείχαν στην καμπάνια Μένουμε Σπίτι. Ωστόσο, οι ίδιοι δεν άντεξαν να μείνουν σπίτι και βγήκαν τη βόλτα τους. Και επειδή οι χρήστες των social media δεν χαρίζονται, έγιναν αποδέκτες αρνητικών σχολίων.

Η Μαρία Σολωμού για παράδειγμα, ήταν μία από τις πρώτες ηθοποιούς που ανέβασαν βίντεο στο instagram, προτρέποντας τον κόσμο να μείνει στο σπίτι, δίνοντας η ίδια το καλό παράδειγμα.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα αργότερα η ηθοποιός ανέβασε μια ανάρτηση από μια βόλτα που έκανε με το ποδήλατο.

Έγραψε στη λεζάντα:

Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου……
Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια …. πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω… ποσες κουβεντες…..γιατί του μιλάω κι ολας……η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω …είχα να το πιάσω από περσυ… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!!
#staysafe

Μια ανάρτηση που ήρθε σε αντίθεση με το Μένουμε Σπίτι, με αποτέλεσμα η ίδια να δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια.

Η Σολωμού απάντησε με βίντεο στα αρνητικά σχόλια:

“Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω”.

Δείτε την απάντηση της ηθοποιού:

thetoc.gr/