Ξύλο σε γήπεδο χάντμπολ από γονείς στο Βύρωνα!

Ο εγωισμός του Δημάρχου Βύρωνα κυρίου Κατωπόδη και την άρνηση του για την μη εκτέλεσης ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που παράνομα δεν έχει εκτελεστεί από την 1/1/ 2019 για την απομάκρυνση και αφαίρεση άδειας γηπέδου στην ΑΕΚ Βύρωνα είχε σαν αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια γονείς των δύο ομάδων.

Oι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι γυναικών μεταξύ του Αθηναϊκού και της ΑΕΚ Βύρωνα και ανακοίνωσαν ότι στο επόμενο επεισόδιο που θα αντιληφθούν θα πρέπει να βγούνε όλοι οι οπαδοί έξω.

Πρωτόγνωρο για τα γήπεδα του Βύρωνα όπως και ο ξυλοδαρμός δεκαπεντάχρονου πριν περίπου έξι μήνες από οπαδούς (άγνωστης) ομάδας.

Πριν περίπου 15 ημέρες ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από μεγάλες αντιδράσεις Δημοτικών Συμβούλων γονέων και ομάδων του Βύρωνα για την καθυστέρηση της εκτέλεσης έκανε την εξής ανακοίνωση:

“Δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει το Δημοτικό Συμβούλιο και τι λένε οι γονείς ΕΓΩ είμαι Δήμαρχος και δεν εκτελούν απόφαση κανενός”.

Να σημειωθεί ότι την απόφαση την έχει ψηφίσει και η παράταξή του όπως και ότι πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ανεξαρτητοποιηθεί εδώ και καιρό και έχει χάσει την πλειοψηφία.