Με ένα λαμπερό fashion show ο Στέλιος Κουδουνάρης, παρουσίασε την καινούργια του συλλογή – Όλοι οι celebrities ήταν εκεί!

Άνοιξη σημαίνει φρεσκάδα και ανανέωση και αυτές οι αξίες χαρακτηρίζουνκαι τον Στέλιο Κουδουνάρη. Χθές, Τρίτη 28 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ηοποία για πρώτη φορά φιλοξένησε επίδειξη μόδας, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, τη νέα εξαιρετικού ύφους και αισθητικής συλλογή του για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-2020 με τίτλο “Smells Like Teen Spirit” και ξεκάθαρες αναφορές σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε ότι η ενέργεια μέσα μας ξεχειλίζει, ισοδύναμα με την ανατροπή και την προσέγγιση στα όρια.

Η ultra premium vodka CÎROC πιστή στα ραντεβού της με την μόδα,συνόδευσε την συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη με ξεχωριστά welcome και after show serves που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη βραδιά. Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε στην χειμερινή συλλογή του 3 μοναδικά celebration outfits αφιερωμένα στην CÎROC που αποτύπωσαν τοχαρακτηριστικό ζαφειρένιο μπλε χρώμα της CÎROC αναδεικνύοντας το ξεχωριστό στυλ και τη λάμψη που αντιπροσωπεύει!

O Στέλιος Κουδουνάρης απολαμβάνει vodka Ciroc

Εξαιρετικοί ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, ένα υπέροχο σκηνικό το οποίο επιφύλασσε εκπλήξεις, η ζωντανή συνοδεία μουσικής από τον Μπομπ Κατσιώνη ο οποίος διασκεύασε το εμβληματικό τραγούδι των Νιρβάνα“smells like teen spirit” με τη συνοδεία εγχόρδων από τις String Trio by Violin Events and Music και η διαρκής κυκλική κίνηση των μοντέλων πάνω στη σκηνή με τα εξαιρετικά ρούχα του Στέλιου Κουδουνάρη,εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Ένα μεγάλο χειροκρότημα και ενθουσιασμός συνόδευσαν την υπόκλιση του Στέλιου Κουδουνάρη στο τέλος του σόου, επιβεβαιώνοντας τιςπρωτοποριακές και εμπνευσμένες δημιουργίες του.

Αέρινα μεταλλικά φορέματα και εντυπωσιακές τριχρωμίες ξαφνιάζουν ευχάριστα, βρίσκοντας για ακόμα μια φορά τη θέση τους μέσα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Μάλλινα καρώ, βαμβακερά βελούδα, οικολογικό δέρμα, ρευστά μάλλινα, μεταλλικά μεταξωτά κρεπ, ρίγες, κοτλέ και οικολογικό ponyskin είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κουδουνάρης δημιουργώντας μια πολυσχιδή ματιέρα χρωμάτων, υλικών και υφών.

eirinika.gr