ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον δρόμο του Τσίπρα

Αφορμή για την ανακοίνωση, ο καυγάς κυβέρνησης -ΣΥΡΙΖΑ για τα στοιχεία της Κομισιόν.

Διμέτωπη επίθεση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή το πώς σχολίασαν τα δύο μεγάλα κόμματα την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. «Στήνουν ανούσιο καυγά για μια επετειακή ανακοίνωση» σχολιάζει το κόμμα της Φώφης Γεννηματά, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ιδέα για το ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις που τάζει ο Πρωθυπουργός στους εταίρους.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής:

  • Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της.
  • Γιατί οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές, δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας, δεν έχουν κανένα λόγο για να πανηγυρίζουν.
  • Ως φαίνεται όμως, ο μεν κ.Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές, ο δε κ.Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει οτιδήποτε ο Ελληνικός λαός.