Επίθεση με βιτριόλι: “Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις” φώναξε η μαυροντυμένη γυναίκα στην 34χρονη

Μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με μαύρα μαλλιά, φέρεται να αναζητούν οι Αρχές για την επίθεση με βιτριόλι στην όμορφη Ιωάννα, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου.

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα.-Σαρώνουν το κινητό της Ιωάννας ...

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε “πάρτα μωρή, καλά να πάθεις” όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

“Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;” είπε αυτόπτης μάρτυρας. Η δράστις είχε στήσει καρτέρι καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει η 34χρονη στο γραφείο της. Φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ότι υλικό έχουν στα χέρια τους.

Το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί. “Δε θυμάμαι τίποτα. Είδα μόνο μια με μαύρα. Άρχισα να καίγομαι. Δεν ξέρω ποια ήταν” είπε η κοπέλα.

“Το μάτι της ήταν πρησμένο, κατεστραμμένο, καμένο δεν ξέραμε τι έγινε, με έκαψε, καίγομαι φώναζε η κοπέλα. Μπήκε στο εργαστήριο, είχε νερό εκεί να ξεπλυθεί να βγάλει τα ρούχα της γιατί καιγόταν” είπε η φαρμακοποιός που είδε την Ιωάννα.

Oι αστυνομικοί παίρνουν ξανά και ξανά καταθέσεις από φίλους και συναδέλφους της. Ψάχνουν μηνύματα και επαφές, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αντιζηλίας.

https://www.thetoc.gr/